7 Liqenet në Bolu të Turqisë janë të mahnitshme edhe gjatë vjeshtës

Ky park mbart në vetvete pamje piktoreske të ndërthurura nga pemët dhe ujërat e kaltër të liqeneve (Buyukgol, Seringol, Deringol, Nazligol, Kuçukgol, Incegol dhe Sazligol)

Parku Kombëtar 7 Liqenet

Parku Kombëtar 7 Liqenet (Yedigöller) në rrethin Bolu shtrihet në një sipërfaqe prej 2 mijë e 19 hektarësh.


Fjalët Kyçe: 7 Liqenet , Bolu , bukuri natyrore , Yedigoller , turizmi turk