Vendet më të bukura në stinën e pranverës

Me ardhjen e pranverët të gjitha gjallesat zgjohen nga gjumi dimëror.

Zgjimi i natyrës në pranverë

Me stinën e pranverës edhe natyra fillon të zgjohet nga gjumi dimëror, ndërsa ne na shfaq pamje të bukura dhe magjepse me ngjyrat e saj. 


Fjalët Kyçe: natyra , pranvera , zgjimi , gjumi dimëror , vendet më të bukura