Toleranca fetare në Turqi / Mesha e Veçantë në Manastirin Sumela

sumela manastiri
Në Manastirin Sumela, në nënprefekturën Maçka të Trabzonit, u mbajt nën drejtimin e Patrikut grek të Fanarit, Bartholomeos mesha e 6-të, që organizohet nga ortodoksët dhe që tashmë është kthyer në traditë.

Fjalët Kyçe: