Statujat e Xu Hongfei “Të shëndoshë dhe të lumtur” tërheqin vëmendjen e kalimtarëve

Në Sheshin historik Bolivar në kryeqytetin Bogota të Kolumbisë, artisti i shtetit nga Kina, Xu Hongfei, ekspozoi statujat “Të shëndoshë dhe të lumtur”.

Xu Hongfei

Statujat e Xu Hongfei ishin ekspozuar edhe më parë në Stamboll, Vjenë, Berlin, Milano, Los Angeles, Melbourne dhe Sidney.  


Fjalët Kyçe: statuja , Xu Hongfei , Bogota , Kolumbi , arti në rrugë