Parku i fluturave në Antalya

Fluturat të llojeve të ndryshme magjepsin vizitorët e këtij parku që është bërë një destinacion i ri i turistëve vendas dhe të huaj.

Fluturat, një atraksion i ri turistik në Parkun e Fluturave në Antalya

Në parkun që shtrihet në sipërfaqe prej 15 hektarëve, vizitorët mund të kënaqen tashmë disa muaj. Fluturat me ngjyrë të portokalltë, të verdhë dhe kafe të madhësive të ndryshme me vallëzimin e tyre magjepsin jo vetëm fëmijët, por edhe ata në moshë më të madhe, që është një rast i përkryer për “një ditë familjare” dhe realizim të fotografive.


Fjalët Kyçe: parku i fluturave , Antalya , Turqi , destinacion turistik , atrakcion