Londra mirëpriti aktivitetin kulturor "Taste of London"

Pasuritë kulturore të Turqisë u prezantuan në aktivitetin "Taste of London".

Taste of London

Fotot e aktivitetit "Taste of London" ku u prezantuan pasuritë kulturore të Turqisë. Për londinezët në këtë aktivitet qenë prezantuar bakllavaja, kafja, ushqimi tradicional, si dhe një numër i madh i veprave nga kultura turke.  


Fjalët Kyçe: Taste of London , aktivitet , fotografi , kultura turke , bakllava , kafe