Knidos mirëpret skulptorët dhe piktorët e huaj

10-11/Files/UploadedImages/3322175uluslararasiknidoskulturvesanatakademisidata3.jpg

Në Akademinë Ndërkombëtare të Kulturës dhe Artit “Knidos” zhvillohen dy simpoziume të ndryshme me pjesëmarrjen e skulptorëve rusë dhe piktorëve turq.


Fjalët Kyçe: