Java e Modës Mercedes Benz në Stamboll

Java e Modës Mercedes-Benz në Stamboll (Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul), ishte një eveniment 5-ditor që synonte promovimin e industrisë turke të modës anembanë globit.

Stamboll

Gjatë kësaj jave do të organizohen një numër i madh sfilatash dhe shfaqjesh shumëngjyrëshe me pjesëmarrjen e modeleve/modelëve dhe artistëve të famshëm turq e të huaj.


Fjalët Kyçe: Java e Modës Mercedes Benz në Stamboll , moda , sektori tekstil