Halloween (Dita e Shenjëtorëve) në Chicago

Parakalimi i pjesëmarrësve të veshur me kostume të ndryshme u zhvillua nga Parku “Millenium” deri tek rruga “Columbus”.

Halloween (Dita e Shenjëtorëve) në Chicago

Në qytetin Chicago të ShBA-së u organizua parakalimi me rastin e festës së Ditës së Shenjtorëve (Halloween). Parakalimi i pjesëmarrësve të veshur me kostume të ndryshme u zhvillua nga Parku “Millenium” deri tek rruga “Columbus”. Në këtë parakalim që këtë viti për temë kishte “Në ajër dhe nën det”, morën pjesë me qindra pjesëmarrës të veshur me kostume të ndryshme dhe me makijazhe të larme.   


Fjalët Kyçe: Chicago , ShBA , parakalim , Halloween , Dita e Shenjëtorëve , Parku Millenium , Columbus