Foto galeri – Turizmi i zhytjes me breshkë deti në Mugla

Turet e zhytjes që organizohen në Dalyan të nënprefekturës Ortanca të Muglas, që është edhe zonë e jetesës së breshkave të detit që ndodhen në listën e shtazëve të kërcënuara me zhdukje, tërheqin interesimin e madh të turistëve. Me qëllim të vëzhgimit të breshkëve të detit turistët e nisur në orët e hershme të mëngjesit me anije nga kanali Dalyan i Liqenit Koycegiz që derdhet në Detin Mesdhe, marrin pjesë në turet e zhytjes që organizohen në Bozburun, shpellën Eincik dhe ishullin e velave. (Shkolla e zhytjes “Eurodive” – Agjencia e Lajmeve Anadolli (AA))

Turizmi i zhytjes me breshkë deti në Mugla

Mugla mirëpret turet e zhytjes që organizohen në Dalyan të nënprefekturës Ortanca. 


Fjalët Kyçe: turet e zhytjes , turistët , breshkat e detit , Mugla , Dalyan , Ortanca