Ekspozita e fotografive të Ara Guler në Nju-Jork

Ara Guler, fotografi dhe fotoreporteri me titullin ‘Master of Leica’, që vdiq vitin e kaluar, është një nga vlerat më të mëdha në fushën e fotografisë që u trajnua në Turqi.

Ekspozita e mjeshtrit të fotografisë Ara Guler në Nju-Jork

Presidenti Erdogan, i cili ndodhet në Nju-Jork të ShBA-së për sesionin e 74-të të punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB), hapi ekspozitën Ara Guler në ndërtesën e Doganave “Alexander Hamilton”. Ara Guler, fotografi dhe fotoreporteri me titullin ‘Master of Leica’, që vdiq vitin e kaluar, është një nga vlerat më të mëdha në fushën e fotografisë që u trajnua në Turqi. 


Fjalët Kyçe: Alexander Hamilton , Nju-Jork , Master of Leica , Ara Guler , ekspozitë