Turqia pranë myslimanëve të Arakanit

Delegacioni turk në ndihmë konkrete të myslimanëve të Arakanit që janë strehuar në Bangladesh.

Bangladesh

Emine Erdoan, Bashkëshortja e Presidentit, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan), dhe delegacioni shoqërues shkuan në Bangladesh ku vizituan kampin ku janë strehuar myslimanët e Arakanit dhe shpërndanë ndihmat e sjella nga Turqia.


Fjalët Kyçe: Bangladesh , myslimanët e Arakanit , kampi i refugjatëve , masakrat në Arakan , Emine Erdogan