Të moshuarit dolën sërish jashtë për ajrosje

Pas një jave në karantinë të moshuarit kanë shijuar kohën e mirë dhe kanë shfrytëzuar orarin e daljes në dispozicion vetëm për ta.

Stamboll, Turqi

Këtë të diel të moshuarit mbi 65 vjeç dolën jashtë për ajrosje, pasi atyre u ishte dhënë leje (14.00-22.00) në kuadër të masave për frenimin e përhapjes së koronavirusit. Rasti nuk është humbur nga të moshuarit, të cilët mbushën rrugët e shëtitoret buzë Bosforit.


Fjalët Kyçe: lufta kundër koronavirusit , Covid-19