Spektakël me balona në Mexico City

Festivali i Balonave me Ajër të Ngrohtë - Teotihuacan 2016

Mexico City

Me dhjetëra balona morën pjesë në aktivitetin “Takim i Balonave me Ajër të Ngrohtë - Teotihuacan 2016" organizuar në qytetin Mexico City të Meksikës. Balonat u ngritën në ajër me lindjen e diellit dhe u dhuruan të pranishmëve një spektakël pamor në qiell.


Fjalët Kyçe: Mexico City , Meksikë , Teotihuacan 2016 , balona me ajër të ngrohtë