Sirianët kthehen në Tel Abyad falë operacionit «Burimi i Paqes»

Refugjatët sirianë kthehen në Tel Abyad dhe marrin ndihmat humanitare nga Gjysmëhëna e Kuqe Turke.

Operacioni antiterrorist në Siri

Pas operacionit të Forcave të Armatosura Turke (TSK) «Burimi i Paqes» provinca siriane Tel Abyad është pastruar nga terroristët e organizatës terroriste YPG/PKK dhe civilët sirianë kanë filluar të kthehen në shtëpitë e tyre. Ndërkohë, Gjysmëhëna e Kuqe Turke ka filluar të shpërndajë ndihma humanitare për banorët e Tel Abyad.


Fjalët Kyçe: Gjysmëhëna e Kuqe Turke , operacion antiterrorist , konflikti në Siri , Tel Abyad , operacioni «Burimi i Paqes»