Shëtitore mbi liqen

Shijoi edhe më mirë peizazhet mbresëlënëse të Liqenit Ise me shëtitoren që do të jetë e hapur deri më 4 korrik.

Liqeni Iseo në Itali

Me shëtitoren e ngritur mbi ujët e liqenit në kuadër të projektit të bullgarit 81-vjeçar, Christo Vladimirov Javacheff, peizazhet magjepse të Liqenit Iseo mund të shijohen më mirë. Rruga lidh qytezën Sulzano me ishujt Monte Isola, që është ishulli më i madh liqenor në Evropë, dhe ishullin San Paolo. Për ndërtimin e kësaj rruge u deshën 200 mijë kube lundruese. Shëtitorja do të qëndrojë e hapur për vizitorët deti më 4 korrik. Liqeni Iseo ofron shumë atraksione për të zgjedhur për një fundjavë relaksimi dhe qetësie, në shëtitje ndër fshatrat e shumta që fshehin restorante karakteristike.


Fjalët Kyçe: Liqeni Iseo , fundjavë relaksuese , ishull liqenor , Christo Vladimirov Javacheff , Sulzano , Itali