Respiratorët e prodhuar në Turqi

Pjesët e aparatit për frymëmarrje artificiale nën kujdes intensiv janë dizenjuar dhe prodhuar nga kompanitë turke “Arçelik”, “Aselsan”, “Baykar” dhe “Biosys”.

Respiratori turk «Biyovent»

Fjalët Kyçe: mjekësia turke , respirator