Pakistani përballet me përmbytje të mëdha

Për shkak të reshjeve të shumta që kanë përfshirë Pakistanin ditët e fundit, deri tani kanë humbur jetën 63 persona.

Përmbytjet në Pakistan

Reshjet të dendura shiu kanë prekur disa rajone të Pakistanit dhe kanë bërë të papërdorshme shumë rrugë. Lumenjtë kanë dalë nga shtretërit. Në disa rajone ka pasur rrëshqitje dheu dhe ndërprerje të furnizimit me energji elektrike. Turqia ka deklaruar se është e gatshme të japë çdo lloj ndihme për popullin vëlla të Pakistanit.​


Fjalët Kyçe: reshje të dendura , përmbytje , Pakistan