Olimpi, “mbreti i pakurorëzuar” i pushimeve verore

Olympos (13).jpg
Qyteti antik i Olimpit, pozicionuar në lindje të Provincës Antalia, vazhdon të jetë një qendër graviteti e pushimeve alternative, veçanërisht falë natyrës dhe historisë së tij.

Fjalët Kyçe: