Medina: Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017

Medina është zgjedhur nga Organizata e Bashkëpunimit Islamik (OBI) si "Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017".

Medinë-2017

Medina është zgjedhur nga Organizata e Bashkëpunimit Islamik (OBI) si "Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017". Në këtë kuadër në Medinë, me pjesëmarrjen e presidentit dhe kryetarit të Bordit të Komisionit të Arabisë Saudite për Turizmin dhe Trashëgiminë Kombëtare, Sultan bin Selman bin Abdulaziz është mbajtur ceremonia e rastit. 


Fjalët Kyçe: Medine , Kryeqyteti Turistik i Botës Islame 2017 , Arabia Saudite , OBI