Maska edhe për statujat dhe monumentet

Irak

monumente me maska

Këto ditë kur pothuajse e gjithë bota është karantinuar për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi i ri (#Covid-19) është e mundur të shikosh me maska edhe statujat e monumentet që zbukurojnë parqet, sheshet dhe rrugët e qyteteve, ndoshta kjo ndihmon edhe më shumë në ndërgjegjësimin e të rinjve për pandeminë.


Fjalët Kyçe: maska mbrojtëse , izolimi i rasteve me Covid-19 , masat kundër Covid-19