Kanioni Kanlibuvet freskon vizitorët me ujin e bruztë

Kanioni Kanlibuvet ndodhet në provincën Andirin të Kahramanmarashit dhe preferohet nga vizitorët për luginën e gjatë, ujin e akullt me ngjyrë të bruztë, pyjet përreth.

Kanioni Kanlibuvet

Kanioni Kanlibuvet është kthyer në një nga destinacionet më të preferuara në rajonin e Mesdheut Lindor në këto ditë të nxehta vere për ata që duan të freskohen në ujë të freskët dhe të kaltër në mes të një natyre të mprekullueshme jeshile që ju rrethon nga të gjitha anët.   


Fjalët Kyçe: turizmi alternativ , Turqi , Mesdheu Lindor , Kahramanmaras , lugina Kanlibuvet