Fshati i maceve në Antalja

Ky projekt u realizua me ndihmën e njerëzve të ndjeshëm, vullnetarëve dhe anëtarëve të Shoqatës së Mbrojtjes së Kafshëve të Rrugës në Antalja.

Fshati i maceve

Në qytetin Antalja të Turqisë është krijuar fshati i maceve ku janë marrë nën mbikëqyrje dhe nën kujdes macet e mbetura në rrugë dhe pa mbrojtje.  


Fjalët Kyçe: mace , Antalya , fshati i maceve