Diamanti blu shfaqet në Londër

Pritet që varësja me diamantin blu të shitet për 3-5 milionë dollarë.

Diamanti blu

Unaza e zbukuruar me diamantin blu 8,1 karat muajin e ardhshëm do të dalë në shitje me tenderin e hapur që do të organizohet në Sotheby’s një nga qendrat më të njohura të botës për tendera të tillë dhe pritet të shitet me një çmim rekord, që ndryshon nga 15 deri në 25 milionë dollarë. Diamanti blu është një diamant i rrallë në botë. Krahas diamanti në formë ovale në tender do të nxirren për shitje edhe 2 varëse të zbukuruara me gurë diamanti. Secila prej 2 stolive antike pritet të shiten për 3-5 milionë dollarë.


Fjalët Kyçe: diamanti blu , Londër , stoli antike