Dëshmorët e 15 Korrikut

Në selinë e partisë AK Parti është ngritur një kënd me objekte personale të dëshmorëve të 15 Korrikut

AK Parti 2016

Kryeministri Binali Jëlldërëm (Binali Yıldırım) mori pjesë në ceremoninë e përurimit të Këndit Dëshmorët e 15 Korrikut, që është ngritur në Selinë e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti) në Ankara.


Fjalët Kyçe: tentativa për grusht shteti në Turqi , Binali Yildirim , dëshmorët e demokracisë , martirët e demokracisë , dëshmorët e 15 korrikut , Organizata Terroriste Guleniste-Struktura Paralele në Shtet (FETO/PDY) , AK Parti , Ankara