Dashuria prindërore nuk njeh kufi

Dashuria e prindit për fëmijën nuk njeh kufi race apo gjinie. Edhe tek kafshët dashuria shprehet në të njëjtën mënyrë si tek njerëzit, me përkëdhelje, vëmendje, interes, adhurim. Në këto foto, prindërit krenarë nxjerrin në pah ndjenja të bukura për vogëlushët e tyre dhe të befasojnë kur i shikon.

Bota e kafshëve

Dashuria prindërore nuk njeh kufi


Fjalët Kyçe: bota e kafshëve , dashuria prindërore