Bursa, zemra e mëndafshit turk

Prodhime të ndryshme mëndafshi në ekspozitën speciale “Mëndafshi i Bursës; 1 qytet, 1000 mijë munde”

Mëndafshi i Bursës

Në Qendrën e Prodhimit dhe Dizenjimit të Mëndafshit “Umurbey” është hapur një ekspozitë e veçantë me emrin “Mëndafshi i Bursës, 1 Qytet, 1000 Munde”, me produkte të përgatitur në kuadër të projektit të Bashkisë së Metropolit të Burës për rigjallërimin e kultivimit të mëndafshtit të Burës.


Fjalët Kyçe: mëndafshi i Bursës , qyteti i Bursës , Turqi