Buqeta nusërie

Buqeta nusërie

E bardha, është ngjyra e ceremonisë së dasmës, ja pse buqeta me këtë tonalitet mund të jetë me të vërtet një zgjedhje ideale për një nuse që ëndërron një kthim në traditë dhe ceremoni klasike.

Përsa i përket luleve, gjithmonë në modë janë trëndafilat klasikë, por edhe lulet e portokallit të cilat kanë një aromë të mrekullueshme. Një buqetë e bardhë është perfekte për një nuse romantike dhe pa dyshim që buqeta do të kombinohet dhe me pjesën tjetër të dekorit të luleve.


Fjalët Kyçe: nuse , buqetë me lule , dasmë , trtshqip