Bukuritë e pakrahasueshme të Kashit tërheqin vizitorët vendas dhe të huaj

Kash (Kaş), një nga nënprefekturat më të bukura të rrethit Antalja (Antalya), me plazhin Kaputash (Kaputaş) me famë botërore, falë ngjyrës gurkali të pakrahasueshëm të ujit, çdo dit tërheq qindra turistë vendas dhe të huaj.

Plazhi Kaputas

Kaputashi me ngjyrën e ujit, që nga e gjelbër shkon drejt ngjyrës blu si dhe natyrën e paprekur, është një nga plazhet më të bukura në botë dhe mahnit me pamjet e pakrahasueshme që ofron.   


Fjalët Kyçe: nënprefektura Kas , Antalya , plazhet turke , Kaputas , turizmi turk