Boza, pija freskuese majhoshe që ndihmon për shëndetin e njeriut

Boza është pije e ëmbël që bëhet me miell meli ose misri të thartuar me brumë buke dhe që ka shije majhoshe.

Përdorimi i bozës

Boza është një ushqim i vlefshëm për njerëzit që merren me aktivitete fizike pasi përmban vitamina A, C, E, dhe katër lloje B.


Fjalët Kyçe: boza , pije ushqyese , shëndetësia , shëndeti i njeriut