Bota lutet për viktimat e sulmit terrorist në Stamboll

Solidarizim nën parullën "Lutemi për Turqinë"

Pray for Turkey

Miliona njerëz nga të katër anët e botës kanë postuar përmes rrjeteve sociale mesazhe, që dënojnë sulmin terrorist në Aeroporti "Ataturk" të Stambollit dhe solidarizohen me Turqinë, duke përdorur në përgjithësi etiketat #PrayForTurkey (Lutemi Për Turqinë) #PrayForIstanbul (Lutemi për Stambollin)


Fjalët Kyçe: PrayForTurkey , PrayForIstanbul , #PrayForTurkey , #PrayForIstanbul , sulm terrorist , sulmi në Stamboll , Aeroporti Ataturk i Stambollit , Turqi , trt shqip , trtshqip , lajme shqip