Bakllavaja tradicionale e Gaziantepit kalon kufijtë e Turqisë edhe këtë vit

Fama e bakllavasë tradicionale e qytetit turk Gaziantep ka kaluar kufijtë e Turqisë dhe merr porosi edhe nga jashtë vendit.

Bakllavaja tradicionale e Gaziantepit

Bakllavaja e Gaziantep-it vazhdon të qëndrojë në krye të listës edhe gjatë muajit të Ramazanit.


Fjalët Kyçe: Gaziantep , bakllavaja turke , eksporti i bakllavasë