Antalya - Fituese e çmimit ndërkombëtar “Qyteti i Artë me 5 Lule”

Antalya, e pasur nga aspekti i shumëllojshmërisë, eksporton lule të prera në 36 vende me në krye Holandën, Anglinë, Gjermaninë e Rumaninë.

Antalya

Në garën e “Qyteteve që Çelin Lule” të zhvilluar çdo vit në Kanada, qyteti i Antalya-s fitoi çmimin “Qyteti i Artë me 5 lule” dhe fitoi pozicionin e qyteteve të rëndësishme në eksportin e luleve (të prera) në Turqi.


Fjalët Kyçe: Antalja , Antalya , qyteti i luleve , eksporti i luleve , Kanada