Aktorët e serialit “Zgjimi - Ertugrul” në jetën e vërtetë

Seriali “Zgjimi Ertugrul”, ku shpjegohet jeta e Ertugrul Gazit, babait të Osman Beut, themeluesit të Perandorisë Osmane, është ndër serialet që mbledh më shumë teleshikues përpara ekranit të TRT-së.

Engin Altan Düzyatan

Seriali shumë i ndjekur i TRT-së, “Zgjimi - Ertugrul” (Dirilis Ertugrul), vazhdon të ngjallë interesim të madh jo vetëm në Turqi, por edhe jashtë vendit. Aktorët e serialit janë ndër më të pëlqyerit brenda dhe jashtë vendit dhe e demonstrojnë suksesin e tyre në këtë profesion edhe në ekranin e TRT-së. Ky serial i suksesshëm deri tani shfaqet në rreth 60 vende të tjera të botës.


Fjalët Kyçe: Zgjimi - Ertugrul , Dirilis - Ertugrul , Ertugrul Gazi , Radio Televizionit Turk TRT , serialet turke , kontraktorët turq