Turqia është e vendosur për bashkëpunim me Afrikën

Marrëdhëniet politike dhe tregtare mes Turqisë dhe Afrikës kanë shënuar rritje gjatë 15 viteve të fundit.

Turqia vazhdon me vendosmëri bashkëpunimin me Afrikën.jpg

Marrëdhëniet politike dhe tregtare mes Turqisë dhe Afrikës kanë shënuar rritje para “Konferencës së Dytë të Shqyrtimit Ministror Turqi-Afrikë”.


Fjalët Kyçe: marrëdhëniet , Turqi , Afrikë , Konferenca e Shqyrtimit Ministror Turqi-Afrikë , Stamboll