Shtëpia e Bardhë shtrembëroi përmbajtjen e bisedës Erdogan-Trump

Shtëpia e Bardhë ka shtrembëruar përmbajtjen e bisedës telefonike Erdogan-Trump duke i përcjellë publikut çështje të patrajtuara dhe shprehje dhe papërdorura.

Biseda telefonike Erdogan-Trump

Njoftimi i Shtëpisë së Bardhë për bisedën telefonike të zhvilluar ndërmjet Presidentit Erdogan dhe Presidentit amerikan Trump ka shkaktuar reagime pasi pala amerikane nuk ia ka përcjellë në mënyrë korrekte publikut përmbajtjen e bisedës.


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , Donald Trump , biseda telefonike Erdogan-Trump , Shtëpia e Bardhë