Reagimet botërore ndaj vendimit të Trumpit

Bota reagoi ndaj vendimit të Trumpit për tërheqje nga marrëveshja me Iranin.

Reagimet botërore ndaj vendimit të Trumpit.jpg

Shumica e vendeve dhe institucioneve ndërkombëtare reaguan ashpër ndaj vendimit të Presidentit të ShBA-së, Donald Trump për tërheqjen e ShBA-së nga marrëveshja bërthamore me Iranin dhe për të rivendosur Iranit sanksionet e pezulluara në vitin 2015.


Fjalët Kyçe: Presidenti , Donald Trump , ShBA , Iran , marrëveshja bërthamore , tërheqja