PYD/PKK sulmon edhe objektet e kultit

Organizata nuk merr në shënjestër vetëm forcat e sigurisë, civilët dhe njerëzit e pafajshmit, por edhe objektet e kultit si kisha e xhami në Turqi dhe në vendet e BE-së.

Organizata terroriste PYD/PKK

Organizata terroriste PYD/PKK, e cila ka masakruar me mijëra njerëz pa bërë dallime fëmijë, gra e pleq, në sulmet e saj të pabesa merr në shënjestër edhe vendet e shenjta. Në sulmet që kanë bërë në Sirnak, Diyarbakir dhe Mardin pas zgjedhjeve të 7 qershorit 2015 terroristët e PKK-së kanë shkatërruar gjatë një viti 135 xhami. Në 2015 terroristët e kësaj organizate kanë dëmtuar në provincën Sur të Turqisë 11 vepra historike, në mesin e tyre edhe 2 kisha.


Fjalët Kyçe: PYD/PKK-YPG , PKK/KCK/PYD-YPG , objekte kulti , sulm terrorist , akte terroriste , Turqi , Evropë