Pirja e duhanit dhe pasojat e saj

Krahas duhanpirësve aktiv për shkak të tymit të duhanit po ndikohen edhe 890 mijë pirës pasiv çdo vit.

Pirja e duhanit dhe dëmet që shkakton kjo dukuri.jpg

Për shkak të 6 milionë duhanpirësve çdo vit e humbin jetën edhe 890 mijë pirës pasiv.


Fjalët Kyçe: pirja e duhanit , duhanpirës , sëmundje e kancerit , pasojat