Objektivat e operacionit të mundshëm në Eufrat

Objektivat e operacionit të mundshëm në Eufrat

Një operacion i mundshëm i Forcave të Armatosura Turke (TSK) në lindje të Eufratit do të ndërpresë kontaktin e YPG/PKK-së me qytetet kufitare të Turqisë dhe do të eliminojë kërcënimin e mundshëm për shkak të llojeve dhe rrezeve të veprimit të armëve që posedon (YPG/PKK).


Fjalët Kyçe: operacioni në lindje të Eufratit , organizata terroriste YPG/PKK , Forcat e Armatosura Turke