Masa të rrepta nga Turqia kundër epidemisë së koronavirusit të ri

Turqia mori masat e nevojshme kundër koronavirusit të ri dhe përgatiti një plan veprimi, i cili do të hyjë në punë menjëherë nëse paraqitet ndonjë rast i mundshëm.

Masat e Turqisë kundër Covid-19

Për shkak të epidemisë së koronavirusit të ri (Covid-19), e cila shpërtheu në Kinë dhe u përhap në shtete të ndryshme, në Turqi u morën një sërë masash shëndetësore dhe sigurie duke filluar nga mbyllja e kufijve.


Fjalët Kyçe: COVID-19 , epidemia e koronavirusit , ekzaminim mjekësor , masa sigurie , masa shëndetësore , Turqia