Aeroporti i ri i Stambollit në shifra

Faza e parë e aeroportit të Stambollit, i cili u përurua më 29 tetor me pjesëmarrjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan dhe të një numri të madh të mysafirëve të huaj, me 3 orë fluturim do të mundësojë qasje në 41 vende, ndërsa me 5 orë fluturim në 66 vende të ndryshme të botës.

Aeroporti i Stambollit në shifra

Faza e parë e aeroportit të Stambollit, i cili u përurua më 29 tetor me pjesëmarrjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan dhe të një numri të madh të mysafirëve të huaj, me 3 orë fluturim do të mundësojë qasje në 41 vende, ndërsa me 5 orë fluturim në 66 vende të ndryshme të botës.


Fjalët Kyçe: aeroporti i ri , Stamboll , Turqi