105 raketa për shkatërrimin e 3 objekteve në Siri

Sipas zëdhënësit të Shtabit të Përgjithshëm numri i raketave të përdorura nga anijet dhe avionët e ka qenë 105, ndërkohë që nuk përputhet me shifrën e Pentagonit.

Operacioni ajror në Siri

Pentagoni ka njoftuar se Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) së bashku me Britaninë e Madhe dhe Francën kanë lëshuar më shumë se 100 raketa nga anijet dhe aeroplanët në sulmin kundër regjimit të Beshar Esadit, kurse zëdhënësi i Shtabit të Përgjithshëm e kishte deklaruar 105 numrin e raketave të përdorura në këtë operacion.


Fjalët Kyçe: sulmi ajror në Siri , Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) , Franca , Anglia , Departamenti amerikan i Mbrojtjes (Pentagon) , konflikti në Siri