Pamje nga ceremonia e dorëzimit të Anijes më të madhe amfibe TCG Bayraktar, 70% prodhim turk

Komanda e Forcave Detare Turke mori në dorëzim anijen amfibe më të madhe të Turqisë.

TCG Bayraktar

Në ceremoninë e dorëzimit të anijes amfibe TCG Bayraktar mori pjesë edhe Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Fikri Ëshëk (Fikri Işık). Në fjalimin e rastit Ministri Ëshëk tha: “Forcat Detare Turke, me anijen Bajraktar që dorëzohet sot dhe me anijen Sanxhaktar (Sancaktar), që do ta marrim në dorëzim në muajin tetor, do të zotërojë anijet më moderne të kësaj hapësire gjeografike”.


Fjalët Kyçe: