Festivali i parë i Aeronautikës, Hapësirës dhe Teknologjisë së Turqisë çel dyert në Stamboll

Rreth 518 ekipe nga mbarë Turqia dhe afërsisht 2 mijë nxënës marrin pjesë në Festivalin Teknofest, që realizohet në kuadër të objektives së “Teknologjisë Kombëtare të Turqisë”.

'Teknofest Istanbul'

Festivali i Teknologjisë “Teknofest Istanbul”, që zhvillohet në aeroportin e ri më të madh në botë, në Stamboll do të qëndrojë i hapur për vizitorët deri më 23 shtator.


Fjalët Kyçe: Teknofest , Teknofest Istanbul , Festivali i Aeronautikës në Stamboll (Teknofest) , industria e mbrojtjes , teknologjitë e mbrojtjes , teknologji moderne