Erdoan në Teknofest: Ne duhet të jemi prodhues dhe jo vetëm përdorues të teknologjisë

Festivali i Aeronautikës, Hapësirës dhe Teknologjisë së Turqisë, i cili filloi në datën 20 shtator do të vazhdojë deri më 23 shtator.

Teknofest

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) mori pjesë në “Teknofest”, Festivali i Aeronautikës, Hapësirës dhe Teknologjisë së Turqisë dhe i ftoi të gjithë në Aeroportin e Ri të Stambollit (ku po zhvillohet festivali).


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , Teknofest Istanbul , Teknofest , Festivali i Aeronautikës në Stamboll (Teknofest)