Përurohet linja hekurudhore Baku-Tbilis-Kars me kapacitet 1 milionë pasagjerë dhe 6,5 milionë tonë mallrash

Linja hekurudhore gjigande, që kalon nga Azerbajxhani, Gjeorgjia dhe mbërrin në Turqi, do të lidhë më shumë vendet me njëra tjetrën dhe do të kontribuojë në vëllimin tregtar dhe ekonominë e këtyre vendeve.

Linja hekurudhore Baku-Tbilis-Kars

Linja hekurudhore gjigande, që kalon nga Azerbajxhani, Gjeorgjia dhe mbërrin në Turqi do të lidhë më shumë vendet me njëra tjetrën dhe do të kontribuojë në vëllimin tregtar dhe ekonominë e këtyre vendeve.


Fjalët Kyçe: Baku-Tbilis-Kars , linja hekurudhore , marrëdhëniet Turqi-Gjeorgji , marrëdhëniet Turqi-Azerbajxhan