Panairi Automobilistik i Frankfurtit

Fotografi nga edicioni i 67-të i Panairit Ndërkombëtar të Automobilave në Frankfurt të Gjermanisë me moton “E ardhmja është tani”.

Frankfurt 2017

Panairi Automobilistik i Frankfurtit është një nga aktivitet më të rëndësishme në botë. Panairi i ka hapur dyert për vizitorët më 12 shtator dhe do të vazhdojë të qëndrojë i hapur deri më 24 shtator. Të pasionuarit pas të reja të sektorit vazhdojnë të tregojnë një interes të veçantë për konceptet e reja hibride, modelet e reja si dhe prototipet e ardhshme të makinave. Prodhuesit gjermanë kanë sjellë në panair markat e tyre më të reja për konsumatorët; Mercedes ka prezantuar edhe helikopterët e saj për qëllime argëtimi.


Fjalët Kyçe: Panairi Automobilistik i Frankfurtit , Frankfurt , sektori automobilistik , panairi i automjeteve , Grupi gjerman i automjeteve , industria automobilistike