Vizita e Davutoglusë në Jordani

Kryeministri i Turqisë, Ahmet Davutoglu realizoi një vizitë zyrtare në Jordani.

Davutoglu
Kryeministri Ahmet Davutollu realizoi në fundjavë një vizitë njëditore në Jordani me theks të veçantë zhvillimet në Palestinë dhe terrorizmin. Kreu i qeverisë së Ankarasë konfirmoi një herë se janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë për mbrojtjen e të drejtave të palestinezëve.

Fjalët Kyçe: kauza palestineze , Ahmet Davutoglu , problemi i refugjatëve , organizata terroriste DAESH , lufta antiterrorizëm