Situata e fundit e zonave të dominuara në Siri

Opozitarët kontrollojnë një zonë prej 22 mijë kilometrave katror, afërsisht 12% të territoreve të vendit

Situata e fundit e zonave të dominuara në Siri

Regjimi i Beshar Esadit, i cili së fundmi mori nën kontroll rajonin e Gutës Lindore, me mbështetjen e Rusisë dhe Iranit arriti të vë nën kontroll 58% të territoreve të vendit.


Fjalët Kyçe: zonat e dominuara , Siri , Mburoja e Eufratit , Dega e Ullirit , YPG , PKK , DAESH , regjimi sirian